Wednesday, 29 January 2014

I'm too sexy for my swants....

so sexy it hurts... Right said Fred knew what they we're singing about...

Frankly speaking: these are the most hideous pants ever! Just before xmas (I blame stress and exhaustion caused by studies) some of my fellow craft science students , moi included , kept a "swant day" at the Uni... It was a blast. Here are my swants - made from the ugliest ever mens wool jaquard (=mega warmth!) sweater.
In case you want to try this... tutorial can be found here. 


Ennen joulua iski swants villitys. Kaiken sen opiskelun ja esseiden kirjoittelun keskellä tarvitsimme selkeästi jotain "ihan muuta" tekemistä ja tempaisimme pienimuotoisen Swants-päivän käsityötieteen opiskelijoiden kesken (kyllä siellä jokunen köksäläinenkin kävi ihmettelemässä meitä... olisittepa nähneet ilmeet!) 

Onhan nää aika... no joo. Siis ihan sikarumat! (serious ugly!)  Tein omani rumimmasta kirpparilta löytämästäni miesten jaquard villapaidasta (todella, todella lämpöiset ovat.. ja paita oli jotain "Finnish designia" vuodelta viis ja nappi)  ja nämä päällä kyllä kerää katseita. On ne hirveet mutta ah niin mukavat. Jos nyt kiinnostuit itse ompelemaan tällaiset, niin ohjehan on Stephen Westin (eli Enchanted Mesan suunnittelijan) nettisivuilla. Ei kun pilkkomaan villapaitaa! 
7 comments:

outi said...

Varmaan arvasitkin, että täällä on jo jonkin aikaa katseltu sopivia paitoja kirppikseltä, mutta ei ole vielä sopivaa löytynyt. Mutta perässä tullaan! Nuo on niin törkeän makeet!

Soile said...

ou nou…tämäkö se sitten on tiedossa mesan valmistumisen jälkeen? Hyvät poseet sulla :)

A-L said...

Outi: juu ehkä olis kannattanu kuitenkin panostaa käytettävyyteen (=hyvännäköinen paita) komiikkakertoimen sijaan... Mut mukavathan nuo kyllä on jalassa.

Soile: voipi olla että näin se tauti etenee:-) sentään sen kaulurin jätin nappaamatta käyttöön kun swantseja tein. Se olis ehkä ollut jo liikaa:-)

Nuuskis said...

Haha! Ihan mahtavat! :D

A-L said...

Nuuskis: no eikö? tosi kauniit....ihan silmä lepää tuossa kuosin ja muodon harmoniassa:-P

outi said...

Sitä mä vaan olen ihmetellyt, kun mies ei jostain syystä innostu näistä swantseista. Kumma juttu..

A-L said...

outi: meilläkin on käyty useampaan otteeseen joku ihan ihme keskustelu aiheesta miten mun mielestä kuviolliset salihousut (rikkinäiset) vuodelta viis ja nappi on muka kamalat, kun nämä swantsit on hirveimmän näköiset tekeleet ikinä... ei o sexyt ei:-)