Tuesday, 14 January 2014

Neon

Snow finally arrived - and so did the freezing cold weather. It is -17 degrees C outside...

I've tried something a bit uncharacteristic for me - and crocheted a pair of mitts. Could not resist when I saw this free pattern. I love the surface created by puff stitches. It looks almost like giant knit stitces to me. A very cool little project to make.


 No johan sitä kylmää tuli sitten kerralla tarpeeksi. -17 näyttäisi olevan pakkasta ja luntakin se sentti tai kaksi. Eli kevättä ja kesää odotellessa mennään... 
Näin joskus joulukuussa hauskannäköisen ranteenlämmittimien ilmaisohjeen ja pakkohan ne sitten oli virkata. Ei todellakaan normikäsityö itselleni, mutta välillä on hauskaa tehdä jotain vähän erilaista. Tykkään tuosta pinnassa todella paljon, näyttää silmiini lähes jättimäisiltä oikeilta neulesilmukoilta. Todella kiva pieni virkkaustyö!8 comments:

Jaana said...

Mielenkiintoista pintaa! Heti piti käydä kurkkaamassa miten sellaista virkataan:)

Paula said...

Onpa hauskat! Tällä viikolla onkin jo ongelma mitä teen ekaks, kun tulee sekä kangastilaus, toinen kangas minkä ostin eilen, jo keskeneräiset käsityöt, koulutyöks tehtävä takki, blogeista bongailtuja ideoita (mm tää, opiskelijakollegan ohje http://www.eilentein.com/2014/01/lanka-ja-neule-ohje.html), uudet akryylivärit odottaa maalaukseen ryhtymistä ja se kandikin pitäis kirjottaa. Ja sitten tää virkkaus. No ihan kivoja ongelmia.

Emma said...

Mainion näköiset, ensisilmäyksellä arvelin että nuo on jotain moninkertaisia oikeita silmukoita :D

berenike said...

Love these! I've been eyeing the pattern for quite some time now and it truly looks amazing in different colours!

A-L said...

Jaana: eikös olekin? tuota virkkaamalla sais aika kivan pussukan, luulenma

A-L said...

Paula: itteeni lähinnä hirvittää koulutöiden määrä. se kandi. ja vaikka niillä monilla luennoilla tuleekin neulottua koko ajan , on ne neuleet sitten mallia brainless knitting... kaipais jotain vähän monimutkaisempaakin:-)

Emma: no siltähän tuo pinta vähän näyttääkin. Ei siinä, niitä oli varsin hauska koukutella.

Berenike: Thank you. Go ahead with it! such a fast little project to make.

Sigrun said...

Me like :)

A-L said...

Sigrun: Thanks! Me too:-)