Saturday, 1 February 2014

Caught a (not so light) sneeze - Aivastelua kerrakseen

I caught a cold. A bad one. I feel miserable and basically just would want to sleep but that is not possible for this mama, nope. So instead I'm hanging there and hoping to get better (and to get some rest when I get my offspring to bed)...

Anyhow, I knitted a neckwarmer for my son. Nothing fancy - just a wearable, utterly usable warmer in same yarn as the Quynn that I knitted him earlier on.

This is functional knitting at its utmost.
Still - I'm really quite happy how well it turned out, without pattern or anything.
 Pattern: none, just knitted on
Yarn: Queensland collection Rustic tweed in PT3003
Needles: 4mm dpns
Onnistuin saamaan jonkun pirun flunssapöpön ja tietysti ärhäkän sellaisen. Tässä on aivasteltu, yskitty keuhkot pihalle ja oltu veto veks useampi päivä. Levätä tietysti pitäisi, mutta eihän se silloin onnistu kun on tuo lauma jälkikasvua ympärillä... myönnän odottavani sitä hetkeä kun saan koko pesueen nukkumaan ja saan olla hetken rauhassa...

Neulominenkin sujuu jotenkin todella tahmeasti, kun energiaa ei ole. Eilen illalla telkkaria katsoessa yritin neuloa ja tahti oli alle puolet normista. Masentavaa. (täytyy todella olla kipeä kun neulominenkaan ei suju.)
Noh, tuossa joku aika sitten neuloin pojalle kaulurin, samasta langasta kuin lokakuussa neulomani Quynn pipon.  En löytänyt tarpeeksi nopeasti mitään sopivaa ohjetta, joten neuloin koko kaulurin mutu-meiningillä ja yllättävän hyvä siitä tuli. Sitä on nyt käytetty joka päivä sen parin viikon ajan minkä se on ollut valmiina. Poitsu hyväksyy sen kaulaansa (=isoin plussa, kuten jokainen neuloja tietää, lapset osaa välillä olla vähän hmm.."haasteellisia" sen kanssa mitä ne suostuu pitämään päällään...) ja se näyttääkin ihan kelvolliselta. Olen tyytyväinen tähän. Lankaa jäi vielä pienehkö kerä, siitä sais kirjoneulelapaset tai jotain sellaista. Saas nähdä josko neulonta-mojo palautuisi, kun tästä tervehdyn.


5 comments:

iikku said...

Näppärän näköinen kauluri! Joskus vaan taitaa olla sellainen plääh ettei mikään neule tunnu onnistuvan. Silloin jätän neuleet nurkkaan ja teen muuta niin sieltä se into on sit aina löytynyt =)

A-L said...

iikku: juu se toimii kyllä. Tässä olis miljoona (ihan kivaakin hommaa) tehtävänä ja harmittaa lähinnä kun sairaus nyt sotkee kaiken.... ai ni, ja juuri tajusin et jotkut olympialaisetkin on tulossa - pitäis varmaan siihenkin joku projekti repästä:-)

berenike said...

Get well soon! I need one of those too, they cover neck so well!

A-L said...

berenike: thanks. I'll try. So sick of coughing so much it hurts...

Sigrun said...

Get well! Like both the look and the colour of the neckwarmer, look's like it's very soft and warm.