Friday, 7 February 2014

ready, steady... - paikoillenne, valmiit...

It's the winter olympics time again, and although I don't much care about watching sports I do enjoy taking part in Ravellenic games. It starts to be a tradition for me, and this time I'm participating in Sweatercross board - event with my knitting project.  Less than three hours to go for cast on!
Cheers for all of you fellow knitters! 

Tänään ne paljon puhutut olympialaiset sitten alkavat. Ja mukana ollaan taas - nimittäin Ravellenic gameseissa. Lajini on Sweatercross board ja neuleprojektina Peasy villatakki. Eihän tässä enää ole kuin vajaa kolme tuntia silmukoiden luontihetkeen! Perinteitä kunnioittaen jne... 
Onnea matkaan kanssaneulojille!

3 comments:

outi said...

No vaan on sulla upea lanka! Onnea kisoihin!

Nuuskis said...

Ensi kerralla minäkin ehdottomasti osallistun! Tämä kevät on vaan liian hektinen :(

p.s. et ole ainoa joka sai flunssan... Ehkä koulussa kiertää joku pöpö? Paranemisia!

A-L said...

outi: eikö olekin? välillä lankavaraston uumenista löytyy ihan helmiä:-)

Nuuskis: aina ehtii mukaan ravellenicseihin. Neulon luennoilla ja illalla silloin harvoin kun ehdin. Tuo on niin helppo malli että pitäis olla tehtävissä vaikkei aikaa neulomiseen juuri olekaan.... Ja kurja kyllä jos sait saman lentsun, tämä nimittäin helpottaa vasta nyt, eli ehdin sairastaa (kuumetta, räkää, sellainen yskä et pintaverisuonet katkeilee naamasta ja keuhkot on tulessa) lähes kaksi viikkoa... toivottavasti pääset helpommalla!! nyt on nimittäin tosi "kivasti" kouluhommia, kun on ollut paljon poissa. Kirjaimellisesti "voi räkä".