Monday, 29 February 2016

Kelmscott

So this is the cardigan I forgot to blog about circa one year ago. It is one of my favourites. It took me for Ages to knit. (mainly because I did not knit it that often...) but it is divine. I like it a lot. And as said on my last post, the Rowan Kid classic is one of the best yarns in this planet . Ever. 
Pattern: Kelmscott, by Carol Sunday

Tämä on se neulejakku jonka unohdin blogata täällä noin vuosi sitten kun tämä valmistui. Neulominen tuntui kestävän ikuisuuden (kestäähän se jos aina vaihtaa mieluummin helpompaan ja antaa neuleen vain muhia siellä korissaan...) Ehdottomasti yksi lempi neuleistani. Lanka on ihanaa. Kirjoitinkin tästä jo viime blogipostauksen yhteydessä, mutta kerrataan vielä: Rowanin Kid Classic on yksi parhaista langoista joista olen ikinä neulonut. Kestää varmaan äidiltä tyttärelle. Ei ole tämäkään jakku mennyt miksikään vaikka sitä on pidetty Paljon. (ja se on saattanut olla ryntättynä autoon jne...) ei niin mitään käytön jälkiä.

Noh. Itse mallihan tässä ei ole sieltä helpoimmasta päästä neuloa: pitsineulepintaa joka on todellista pitsiä, siis ei mitään " neulo kaikki nurjat nurjaa" vaan molemmilla kerroksilla tapahtuu. + muotoilut sivuilla, keskellä kappaleita, hihansuissa nätit yksityiskohdat jne. Puhumattakaan tuosta kauluksesta joka on vain fantastinen. Istuu nätisti paikoilleen ja näyttää hyvätä (vaikka olikin ihan pain in the arse neuloa)
Lemppari. Niih. Ehkä seuraavassa postauksessa niihin tämän vuoden puolella tehtyihin juttuihin sitten.

5 comments:

malin said...

Oh my god! That is just so gorgeous!! The lace pattern looks incredible! And that colour is just screaming out your name :)

A-L said...

Thank you! As an added bonus it fits beautifully as well...

A-L said...

Thank you! As an added bonus it fits beautifully as well...

iikku said...

Todella kaunis ja kaikinpuolin onnistunut neule.

A-L said...

iikku: kiitos.