Tuesday, 9 February 2016

Hello? do you hear me? - Haloo, kuuleekohan kukaan ?

It's been a while. Yep. I returned to my job and it affects everything... I never thought I would be able to forget my blog but evidently that (too) can happen. So here we are, more than a month has passed since my last blog post and I have managed a pile of different thingies...
Some of them look like this - ( in various stages of progress).


 
 
 
 
 

Nyt sekin on nähty että bloginsa voi unohtaa. Kokonaan. Palasin takaisin töihin opintovapaan jälkeen ja kummasti on ollut arjessa taas uudelleenopettelemista. Tässä unohtaa kohta jo päänsäkin, kun on sellainen overload päällä jatkuvasti.
Ja ne käsityöt - noh: lähinnä repertuaari tuntuu laajenevan, mikä on tietysti ihana asia. Paljon olen ehtinyt tässä yli kuukauden blogipaussin aikana. Kuvat saaavat kertoa mitä täällä on puuhailtu aina kun on ollut vähän aikaa. Tarkemmin sitten ensi kerralla.

5 comments:

outi said...

Kyllä tänne asti ainakin kuuluu, terve vaan. Ihailtavan paljin olet työnohessa saanut aikaseksi. Minä olen ollut nyt kaksi päivää työkiireiden takia neulomatta ja piina vain jatkuu; saattaa hiljetä blogi pian täälläkin, jos tätä menoa jatkuu. Briossia näyttäisi olevan sielläkin puikoilla!

malin said...

Tervetuloa takaisin! :) Kiinnostaa nähdä mitä kaikkea noista valmistuu! Helmityöt näyttää ihan hurjan hienoilta!

Emma said...

Kaikenlaista näyttää olevan tuloillaan½! Varsinkin briossi näyttää mielenkiintoiselta...

A-L said...

outi: briossia näkyy olevan kaikkialla. Aikamoinen hype menossa:-) vaan ei siinä - onhan se aikamoisen mukavaa neulottavaa kunhan vauhtiin pääsee.

Malin: juu helmityöt on yllä vieneet nyt mukanaan. Syntyy korviksia ja rannekoruja ja whatnot. Ajattelin aiemmin että helmityöt olisi liian pientä piperrystä tälle luonteelle, mutta onkin yllättävän rentouttavaa pujotella pienenpieniä helmiä.

emma: no juu. toki! ollaanhan tässä viittä vaille valmiita kässänopettajia joten pitää laajentaa repertuaaria. Briossi on sitä ihteään, eli stephen setää. Askews me kaulurin tekaisin muutama viikko sitten. Kun sais vielä kuvattua sen

Sigrun said...

Good to have you back. Nice things you have been making as always.