Wednesday, 7 August 2013

Everything Zen? - Ei todellakaan Zeniä

Hello there. It's the last week of kids' holiday and we're back at home. We just visited (very ex-tempore... so totally out of whim) Estonia (Tallinn, Saku & Pärnu) and it was a very nice mini-holiday indeed. But it is good to be back. Although it means going through a lot of laundry, and making clothes inventories for girls (just to know what we absolutely need to buy before next week when schools begin again) and so forth... (I hate shopping...)

In this not so calm environment I have finished knitting a pair of socks that is apptly named Om Shanti.
And they are just Divine.

Pattern: Om Shanti by Alice Yu
Yarn: Handu Ilun kashmere sukkalanka
Needles: 2,5mm

These really are lushious bed socks. Not so that I would need them right now (it's +27 celsius outside. again) but I know I'll be reaching for these when autumn comes.


Ok, I know holiday photos are a bit of a drag in blogs but just could not resist... So a couple of shots from Tallinn, and Pärnu (where I purchased a pile of Estonian and Latvian wool yarn that I can dye myself with plants and mushrooms....)

Heissan taas. Viimeistä kesälomaviikkoa viedään koululaisilla ja mekin ollaan taas kotona. Kävimme täysin ex-tempore reissulla Tallinnassa, Sakussa ja Pärnussa (Pärnu oli ihana ja sinne pitää päästä uudelleenkin. puhumattakaan niistä lankakaupoista. Saatoin ostaa tarpeeksi lankaa kasvi- ja sienivärjäyksiä silmälläpitäen. Ja jotain pellavakankaitakin...;-) 

Eli nyt pyykätään (taas vaihteeksi) ja teetin tytöillä kunnollisen vaatekaappien inventaarion, jonka seurauksena huomenna pitäisi mennä sitten "shoppailemaan" ne puuttuvat tärkeät vaatekappaleet. Että sitten inhoan kaupoissa ravaamista. Mutta mitä sitä ei lastensa vuoksi tekisi..... 

Tähän kaiken härdellin keskelle valmistuivat Om Shanti sukat, jotka on tosi pehmoiset ja ihanat. Tosin niille ei ihan juuri nyt ole tarvetta (ei edes yösukkina) kun mittarissa näkyy reilut hellelukemat. Mutta tiedän että näitä tarvitaan heti kun kelit alkaa viiletä. Niin ja Ilun kashmir sukkalanka on kyllä aikas ihanaa!! 6 comments:

Emma said...

ONpahan suloiset sukat! Kyllä ne kylmät sielä pian tulevat, toivon mukaan :D

iikku said...

Tosi ihanat sukat =) en oo tuota mallia ennen edes huomannut, mutta näin ihanan toteutuksen jälkeen on ne pakko laittaa jonoon!

A-L said...

Emma: juu kyllä ne kylmät valitettavasti sieltä tulevat... että on ollut upea kesä kun lämmintä on kerrankin piisannut!!

Iikku: juu tuo malli on kyllä aikas kiva. Ja tosi helppo neuloakin...

Jaana said...

Tosi upeat sukat ja tuo lanka on niiiin pehmeää. Ihan parhaat yösukat!

Sigrun said...

Very nice socks.

A-L said...

Thanks Sigrun!