Sunday, 29 July 2012

Ravellenic games time - Ravelryn olympialaistempaus

So the Olympic games are once again on. I even tried to stay awake on Friday night to watch opening ceremony but only made it until 1am when the Finnish team had just walked on the stadium... then it was off to bed and I casted on my Ravellenic Games project yesterday. I'm going to knit Coco cardigan in Frog tree Brushed Suri  that I bought from Villavyyhti. It took me almost 3 hours yesterday to get the sequinned bottom border finished - but now it is all nice and easy stockinette until it's time to knit other borders. 


(swatch where I tried knitting sequins & different needle sizes-> the lower part of the swatch is too loose for my taste so changed for smaller needles.. / mallitilkku johon kokeilin paljettien neulontaa ja eri puikkokokoja, päädyin tilkun yläosan pienempiin 3,75mm puikkoihin) 
 
Olympialaiset alkoivat sitten perjantaina ja niiden mukana Ravelryn olympialaisneulonta tempaus Ravellenic Games. Yritin kovasti valvoa avajaisten ajan, mutta nukkumatti vei tehokkaasti mukanaan yhden aikaan yöllä, kun Suomen joukkue oli juuri marssinut stadionille... Loin siis silmukat olympialaisprojektiini vasta eilen. Tarkoituksena on tehdä Coco neuletakki, jossa on paljettireunukset. Taitaa olla taas sellainen vaihe päällä, että kaipaan elämään vähän blingblingiä.... Kovasti olen vakuutellut itselleni, että Coco on tosi monikäyttöinen neuletakki koska/vaikka siinä on nuo paljetit, mutta saas nähdä kuinka sitten käy, kun luomus on valmis. 


Noh paljettien pujottaminen ainakaan ei ollut mitenkään mieltänostattavaa puuhaa. Alareunaa varten pujottelin reilut 400 paljettia pörröiseen Brushed Suri lankaan, jonka ostin Villavyyhdistä keväämmällä. Pelkkään reunuksen neulomiseen meni hulppeat 3 tuntia, että oli sitten varmasti työläin neulomani reunus ikinä. Toisaalta maltillinen kimallus näyttää tällähetkellä erittäin hyvältä omaan silmään ja kun suurin osa neuleesta on kuitenkin pelkkää sileetä neuletta, niin eiköhän neulomus valmistu olympialaisten aikana... 


No comments: