Thursday, 5 July 2012

In bloom - Kesä kukkii

So it's finally summer! +27 centigrade today with sun. So lovely!

My garden is in full bloom and I cannot but admire the wonderful peonies & lilies...

Ihanaa! Vihdoin kesäisiä lämpötiloja ja aurinkoa! Pihalla pionit kukkivat upeasti päivänliljojen kera eikä voi kuin ihastella kuinka kauniita ne ovat. 
 Tour de Fleece sujuu mainiosti - tosin nyt jo on havaittavissa, että olen asettanut tavoitteen aivan liian matalalle - nimittäin olen lähes valmis ekojen kuitujeni kanssa. Kertaaminen menossa ja nyt pitäisi sitten miettiä mitä tuolta varastosta pääsee seuraavaksi käsittelyyn. 

As the TdF goes - I can see already that the goal I set for myself is way too low. I'm currently plying the singles of both BFL/silk and  Shetland wool...Looking pretty good so far.

On the knitting front it's been much quieter. I have a serious second sock syndrome - which means that I have 2 socks finished - but both need a pair.... and I have no desire to knit socks right now - so they'll need to wait a bit.  
 Neulomispuolella on ollutkin sitten ymmärrettävästi hiukan hiljaisempaa. Kaikki vapaa-aika kun on mennyt rukilla hurrutteluun, niin eipä siinä ole juuri puikkoja ehtinyt heilutella. Olis tuossa parit sukat valmiina. Tosin eivät ole parit - eli molempia pitäisi vielä neuloa se puuttuva kappale. no ehkä joku toinen ppäivä sitten...No comments: