Thursday, 4 December 2008

Warmth- Lämpöä

A good friend visited yesterday and brought us a salt lamp. It gives such a warm light. Like it a lot. It was so nice to see her after a long while. Nothing beats good company.

Eilen hyvä ystävä kävi pitkästä aikaa kylässä ja toi mukanaan suolakidelampun. Ihanan pehmeä valo! Muutenkin oli oikein mukavaa kun oli hyvää ihan aikuista seuraa. (sorry Mies - sua ei nyt lasketa - vaikka oletkin tietysti maailman ihaninta seuraa:-)


And today I received a package of warmth in other dimension - Yarn. Yummy alpaca-merino blend from The Yarn Gallery in mouth-watering shades of toffee/chocolate with a touch of vanilla, raspberry & pistachio... absolutely gorgeous!
Kun vielä posti toi tänään ihanaa lankaa Briteistä (The Yarn Gallery) niin tässä lämmöntunteessa kelpaa paistatella. Johan sujuu joulupukin apulaisenkin hommat taas joutuisammin, tai siltä ainakin tuntuu. Olen kyllä vielä melkoisen vaiheessa neulottavien lahjojen kanssa, mutta tässähän on vielä ruhtinaallisesti aikaa...kokonaista 20 (!) päivää. Rittää varmasti. Ei siis niin mitää hätää... (???)

No comments: