Thursday, 18 December 2008

One down - two to go/ Jotain valmista - paljon tekemättä

I've been sick. I'm having a serious cold for the second week in a row and it is not funny. I have done absolutely no Christmas preparations. All presents are still in shop or on needles, and it is starting to come clear that if I'm not getting any better withing next couple of days the whole Christmas thing is going to blow up on my face. I have managed to knit one (1) present for my friend but that's it. At times I've been in such a state that not even straight-forward garter stitch has been manageable.

Maybe it's getting better tomorrow - right??
(It has to - there is no options left..)

Vieläkin sairaana. Jo toista viikkoa. Ja kaikki jouluvalmistelut tekemättä. Olen viikon aikana saanut neulottua yhden lahjan valmiiksi ja vielä olis kauheesti tehtävää. Ja mikäli olo ei tästä parane niin on turha haaveillakaan että saisin mitään valmiiksi. Tai siis kaikkea ainakaan. Viime aikoina kuume on estänyt jopa "aivot-narikkaan"-tason neuletyöt, saati sitten et olisin edes yrittänyt koskea mihinkään vaativampaan. Jos ei pysty oikeita silmukoita neulomaan kun tärisee niin pahasti, niin ehkä silloin pitää olla neulomatta.

Huomenna on varmasti parempi päivä. (Pakko olla.)

3 comments:

KSD said...

Please take care of yourself. Your health is the most important thing.

A-L said...

Thanks, I try...

Sigrun said...

Christmas will come no matter what so just concentrate on getting well. The presents are to christmas like decoration on a cake, it makes the cake look better but the taste is in the cake itself. Take care.