Tuesday, 27 October 2015

Syncopation adoration

Take a collection of left-over shawl yarns. A cool free pattern by Stephen West and start knitting.
Simple as that. The end result is colourful and fun (and without a pompom!)

Two coloured brioche stitch was a new technique for me and easier to do than I had thought. Yay!

Pattern: Syncopation Adoration by Stephen West
Needles: 4,5mm
Yarns: laceweight cashmere, alpaca silk , merino etc. 
Mods: CO more stitches than in the pattern, as my head is quite big...

Tässä lopputulos kun nappaa ravelrystä Stephen Westin ilmaisohjeen, haalii jämähuivilankoja ja yhdistelee niitä niin että lanka on sopivan paksuista. Sitten puikot käteen ja neulomaan. Kiva, itselle uusi tekniikka, joka alkuhankaluuksien jälkeen olikin lopulta yksinkertaista neulottavaa. Jätin tupsun pois piposta, jotenkin se vain olisi ollut tähän liikaa... 


4 comments:

Jaana said...

Kauniit värit! Tänään just printtasin saman ohjeen ja yritin saada selkoa siitä. Ihan heti ei mennyt jakeluun:)

A-L said...

Jaana: kun pääsee ensimmäiset 6krs niin sen jälkeen neulominen on jo helppoa. Mutta myönnän itsekin ihmetelleeni niitä ensimmäisiä kerroksia että voiko olla näin... Kyllä se siitä!

Pirjo said...

Kivannäköinen pipo! Tämä tekniikka näyttääkin nyt tulevan joka puolelta vastaan, saas nähdä miten pitkään menee, kun itsekin hullaannun ja on pakko yrittää. Neulomistaidot on kyllä sen verran ruosteessa varsinkin enkuksi, että tiedä tulisiko siitä pipoa ja ainakaan samalla tekniikalla :-D.

A-L said...

Pirjo: tuo on oikein kiva tekniikka, mutta vaatii aluksi (ainakin minulta vaati) kunnon keskittymistä. Kun pintaa on saanut aikaiseksi muutaman kerroksen, alkaa nähdä mitä pitää tehdä ja homma helpottuu huomattavasti. Suosittelen kokeilemaan. Ja voin auttaa jos tulee jotain ongelmia!