Wednesday, 24 June 2015

Misc. wednesday - Sekalaisten keskiviikko

It's cold. Rainy. Began hand quilting a blanket. Also been dyeing yarn with lupins....

A long gray skirt for the eldest daughter. She saw Little women  and wanted a long gray dress, I talked her out of dress and we compromised on a skirt. (sorry about horrible pictures, the skirt is actually quite lovely in real life...)

Kylmän kalseaa on. Ja sateista. Eipä tuo haittaa hirveästi, johan tähän on tottunut. Ompelin tyttärelle pitkän harmaan hameen. Neito olisi halunnut pitkän harmaan mekon a la "Pikku naisia" (se leffa jossa Winona Ryder) mutta vaakuutin ettei sellainen mekko ole hurjan hyvä idea ja päädyimme kompromissiin, eli pitkään hameeseen. Kuva on kammottava, mutta kelvatkoon tällä kertaa. (Kangas on niin ihanaa , se on täysin brodeerattu täyteen kukkaköynnöksiä.) 
Olen myös pitkästä aikaa värjäillyt lupiinin kukinnoilla. Ja aloin tikata tilkkupeittoa, joka kouluprojektina pitää saada valmiiksi elokuuhun mennessä. Peiton alla on mukavan lämmin istua samalla kun tikkaa.

2 comments:

malin said...

Jee, mekin värjättiin lupiinilla eilen, mutta en ole vielä enättänyt kirjoittaa siitä blogiin. Kivoja värejä sait taas!

A-L said...

malin: lupiini on kiitollinen värikasvi. JA siitä saaduilla väreillä on yllättävänkin hyvä värinkesto! varsinkin kuparipuretuksella saa todella valon, hankauksen ja pesunkestävää väriä aikaiseksi!