Friday, 5 June 2015

Almost there - Lähes

Note to self: when a crochet (or knitting) pattern is divided into several parts and almost every part ends with the words: "Fasten off and work away your tails of yarn." it just could be wise to do so. Obviously I did not weave in , or work away my tails of yarn while crocheting, so guess what I'm facing now? Yep. Dozens and dozens (probably around 200 actually!) yarn ends. Oh well, this can be therapeutic - right?
 And just a tiny little bit of surface crochet and my blanket is done. Finished.


Välillä voisi olla hyvä tehdä niinkuin ohjeessa kehotetaan. Sophie's Universe peiton ohjehan on ilmestynyt ilmaiseksi 20 osassa, joista lähes jokainen loppuu kehotukseen päätellä langanpäät, ja sileyttää peitto. No päättelinkö langanpäät ? en tietenkään, eli nyt edessä on lähes 200 langanpään päättelyurakka. Onko olemassa ihmistä joka nauttisi lankojen päättelemisestä? En minä ainakaan. 

Noh. Ehkä otan tämän terapauttisena kokemuksena ja päättelen kaikki kertarysäyksellä. Ja kun viimeiset pintavirkkauksetkin on nyt valmiit ei peittoon enää mitään muuta tulekaan. Se olisi niinkuin valmis. Tässähän tulee lähes haikea olo. 
Onneksi on ne langanpätkät vielä...

4 comments:

Soile said...

Täällä on yks toinenkin jonka täkistä roikkuu muutama lanka piilottelua odottamassa. Puuvillaversiossa päättelin ne samoin tein, mutta villaisen kanssa aloin leväperäisemmäksi...

outi said...

Hyvänen aika. Sun pitää hyödyntää kaikki elokuvat ja telkkarisarjat tuohon hommaan. Tänään Poirottia puolitoista tuntia, niin kyllä siinä joku lanka vähenee.;)

A-L said...

Soile: täältä vertaistukea päättelyurakkaan. Rykäisin eilen ja kaik on nyt päätelty, enää tarttis vähän sileyttää täkkiä ja sit olis valmista. Voi haikeus...

A-L said...

Outi: Poirot oli hyvä idea. Siinä ne langanpäät hupeni One two buckle my shoe- jaksoa kattoen. Nyt on hyvä!