Sunday, 31 May 2015

Getting there - Pikkuhiljaa valmistuu

I'm almost finished with my Sophie's Universe blanket and oh what a wonderful journey it has been! Currently I'm also test crocheting something completely different with a cool graphic edge. So great! Pity it needs to be kept secret until the designer publishes the pattern.... Still, great things to come!


Sophie's universe peiton kanssa alkaa olla lähes valmista. En virkannut pikkuruutuja päätyihin vaan jätin oman peittoni neliöksi. Sen sijaan virkkaan parhaillaan peittoon BB-reunusta (Betty's Beautiful Border) ja kohta onkin valmista. Tosin peitossa on useampi sata langanpäätä joita en sitten päätellyt virkkauksen lomassa, joten siinäpä vierähtääkin sitten tunti jos toinenkin, ennenkuin peitto todella on valmis. 
Täytyy kyllä myöntää että nämä viimeiset kerrokset ovat puuduttavan pitkiä, kuin nälkävuodet. Kun yhdellä kerroksella on n.800 silmukkaa ja lankaakin kuluu huimasti, niin alkaa olla virkkaaminen enempi kestävyyslaji. 

Ja ettei virkkaaminen tähän loppuisi, sain testivirkattavaksi ihanan graafisen ohjeen. Voih miten ihana ja itselleni täysin uusi tekniikka! Pitää kuitenkin odotella rauhassa että malli tulee julkiseksi ennenkuin pääsen kunnolla hehkuttamaan . (sen verran sanon että onpa koukuttava juttu!!) 

Niih, ja en sitten ole neulonut kuukauteen. Ommellut sen sijaan olen. Mutta ne valokuvat,... niitä ei vain ole. Vielä. 

4 comments:

Emma said...

Hyvät hyssykät mikä peitto!

A-L said...

Emma: kiitoksia:-) täällä ollaan oltu aivan into piukassa useampi viikko tämän peiton kanssa.

Pirjo said...

Oi, oi, on kyllä aivan kertakaikkisen huikea!

Ja suuri kiitos siulle vielä ohjeen testauksesta ja kielitarkistuksesta :-), laitan siulle myöh. tällä viikolla postia kun saan ohjeet valmiiksi.

A-L said...

Pirjo: kiitos! oli kiva päästä "ekana" testailemaan ohjetta, ja niin ne salmiakkikuviot vei mennessään... oli pakko kokeilla isompa pintaa, ja tulossa siis ohjettasi soveltaen tyynynpäällinen. siitä tulee makee (vaikka itse sanonkin:-) todella makee tekniikka!