Friday, 10 February 2012

Winter shopping - Talviostoksia


It's -26 celsius outside. Brr.....
Perfect time to shop for summer.
Found these in sale: Lovely pair of purple suede flats (Hush Puppy) and the leather flipflops with a funky buckle detail (Fly London). I only paid a fraction of the price they cost in the shop in Finland. And got them delivered directly to my doorstep with no extra cost as well. Gotta love web shopping!Ulkona paukkuu taas vaihteeksi pakkanen (-26 mittarissa). Sairaan kylmää... Mutta ihan täydellinen ajankohta shoppailla kenkiä kesäksi. Netistä tietysti:-)

Olen kuolannut näitä molempia jo silloin kun olivat täyteen hintaan myynnissä ja nyt kun molemmat olivat todella reippaassa alessa vingutin Visaa ja sain ihanaiset suoraan kotiovelle toimitettuna (ja ilman toimituskuluja) .
Violetit mokkaballerinat (Hush Puppies) on mahtavan pehmoiset jalassa. Taipuisat ja kevyet - ja ihastuin heti niiden kukkakoristeeseen. Fly Londonin nahkaiset "varvastossut" alkaa olla jo klassikot. Nämä on olleet toivelistalla jo vuosia, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tilata... Nettishoppailu on sitten todella kannattavaa ja mukavaa aina välillä....

I've also busied myself with my spinning wheel. Finally.

Olen myös polkaissut Iisakin tulille. Rukkiraihna saa nyt kyytiä, kun olen pääsemässä pikkuhiljaa kehräämisen makuun...

No comments: