Wednesday, 15 February 2012

Crochet, yet again - Taas virkkausta

Hi I'm back. All my children have been sick one after another - and it's been quite a week... On top of that the hard drive of our home computer broke and I've been spending a computerless time since last Friday. Fortunately I live with a very handy man, so that problem is fixed.

Heissulivei ja hellät tunteet - tietokone toimii taas! Kovalevy meni ja sanoi sopimuksen irti , joten olen ollut netitön ja tietokoneeton orpo muutaman päivän ajan. Tosin ei tässä koneelle olisi juuri ehtinytkään, kun kaikki lapset ovat sairastaneet vuorotellen. Nyt enää pikkumiehellä on nenä tukossa, kuumeesta toivottavasti on jo päästy.


I've got something crocheted to show you:
Pattern: Queen Anne's Lace scarf by Khebhin Gibbons
Yarn: Noro Silk Garden lite in #2047B , 50g
Hook: 4mm

This is a VERY fast pattern to crochet. And made up in Noro it looks quite a bit more complicated than it is. I love the colours and this is a perfect project if looking for instant gratification. Like this one a lot!!


Tämä oli Todella Nopea virkkuutyö. Aikaa alkusilmukasta lankojen päättelyyn meni alle yksi ilta! Ja tuloksena mielestäni oikeinkin kiva pikkuhuivi, joka tästä ihanasta (siis aivan mahtava väri!!) Silk Garden Litestä virkattuna tuo hauskasti väriä elämään. (pukeutumiseni kun tuppaa olemaan usein mallia musta paita + joku huivi väriä tuomaan) Ihan perfecto! ja kun itse virkkaaminen oli tosi hauskaa niin suosittelen muillekin. Ohje on ilmainen, ja kun yksi vaivainen kerä riittää tähän, niin .... ei kun koukut käteenLinkki

No comments: