Thursday, 4 August 2011

Urchin

Still presenting these KYH 2011 projects.
Vielä vaan näitä heinäkuun aikana valmistuneita Kesäyön hullutuksen neuleita.

KYH # 22: Urchin by Ysolda Teague
Yarn: Viking of Norway Balder in green mix (bulky 100% wool)
Needles: 7mm

A perfect , fast knit pattern. Love the shape of this hat. I made size large as my head is quite big and it fits beautifully. Am definitely going to make more of these. This would make a perfect last minute gift to someone. It literally took me just a couple of hours from cast on to weaving the ends.
Tämä on täydellinen ilmaisohje. Nerokkaan helppo neuloa ja kuitenkin muoto on todella hieno. Tykkään todella kovasti. Neulominen vei vaivaiset pari tuntia silmukoiden luomisesta viimeisen langan päättelyyn ja tuloksena mielestäni aivan ihastuttava, retrohenkinen myssykkä. Love. Vinkkinä että tämä voisi olla yksi niistä nopeista ja makeista ohjeista joita ehtii neuloa pikana vielä ihan joulun allakin , kun kavereita/tuttavia on vailla sopivaa lahjaa. Itse ainakin meinaan neuloa toisen ainakin oranssina ja mahdolisesti violettina. Makee lätsä.

Oh - and in the end I managed to finish 22 KYH projects out of 25. Not perfect but I'm still happy about the result.

Ja tosiaan sain lopulta valmiiksi 22 kpl 25stä KYH projektista. Ei mikään töydellinen suoritus mutta kyllin hyvä. Itse olen silti varsin tyytyväinen tulokseen.

1 comment:

Emma said...

Ihanan paksu! Syksy jo mielessä ;)