Monday, 30 November 2015

even more frame purses - loputkin kehyskukkarot

So ok, I am getting slightly bored about blogging my frame purses so here are the last ones. So this time, no words, just photos. (which is your favourite?)

Tällä kertaa pelkkiä kuvia: kaikki opetusta varten tekemäni mallipussukat. Olkaa hyvä. Mikä on suosikkisi? 


8 comments:

Pirjo said...

Ihania pussukoita, kyllähän näistä kelpaa tehdä miten monta postausta vaan! Tykkään itse mustasta pienkukallisesta pussukasta ja huovutetusta eniten, mahtava tuo konekirjottu kuvio! Oliko muuten miten nopea ommella tuo kuvio ( kun en yhtään tiedä miten kauan erkoiskoneilla menee aikaa)? Kivaa viikkoa sinne!

Sigrun said...

The one with the embroidery is my favourite .)

malin said...

Absolutely the felted one with the big embroidery. That's just so beautiful!

A-L said...

Konekirjonta on ihan ompelukoneen omasta katalogista. Eli kyseessä tietokoneohjattu kirjontakone. Siinä mun tehtäväksi jäi valita kuvio. Skaalata siitä oikean kokoinen ja langoittaa ylälangaksi hyvänvärinen lanka. Sitten vain napin painallus ja kone ompelee täysin itse (!) Ilman että tarvitsee tehdä mitään. Katselin ihastuneena kun kuvio syntyi kuin itsestään. Ja kun kuvio on valmis niin kone antaa äänimerkin. Jos olisin valinnut isomman kuvion niin olisin voinut käydä vaikka kahvilla sillä välin kun kone ompeli kuviota. Aikaa meni alle viisi minuuttia! Tekniikka on ihmeellistä!

A-L said...

Mine too. Both of them. Also kind of like the over cutie small one with lace and all. Sugar overdose. :-)

A-L said...

I know. I'm going to hold on to that! Plus it had the best frame. Sturdier than the rest in gunmetal instead of silver and what-not...

Emma said...

Tuo isoin on paras, missä on pinkit pompulat! Söpöjä kaikki :)

A-L said...

Pinkit pompulat on kyl aika kivat. Kehys tilattu kiinasta. Ei maksanu just mittää... näihin kehyskukkaroihin kyllä hurahtaa aika tehokkaasti.... varoituksena mikäli alat ite väsätä! :-)