Sunday, 22 March 2015

Colour confusion?

So I finished the Colour Affection shawl and wet blocked it, which made it so much better, size-wise. I have mixed feelings about this project: it must have been one of the most pleasant projects to work with, but the result does not quite live up to my expectations. I do like it - don't get me wrong - but I had something fabulous in my head and this is not it.


Pattern: Colour Affection by Veera Välimäki
Yarns: The Yarn Gallery Wool Boucle, Posh Yarn Sylvia (purple) and  Lanitium ex machina basic sock (green)
Needles: 4mm

Colour affection huivi parani huimasti märkäsileytyksellä ja siitä tuli varsin mukavan kokoinen. Ei nyt mikään jättisuuri, mutta ihan selkeästi kaulahuivia suurempi. Lopputulos on ihan kiva. Ei suuria hurraahuutoja muttei tämä totaalisesti epäonnistunutkaan ole. Värit ovat ihanat, mutta tässä mallissa ne eivät toimi kombinaationa parhaalla mahdollisella tavalla. Silti: kyllähän tätä käyttää ihan mielellään kuitenkin....


4 comments:

iikku said...

Nätti huivi kuitenkin =)

A-L said...

iikku: no tavallaan kyllä:-) mutta kun odotukset oli vähän eri tasolla tämän projektin suhteen ja sitten kun ne eivät täyty niin... tiedät varmaan mitä tarkoitan.

Emma said...

Ihan kivalta näyttää, värit jotenkin sulautuvat toisiina. Sellanen camouflage-fiilis :D

A-L said...

Emma: se johtuu varmasti tuosta bouclee langasta, joka on paitsi epätasaista rakenteeltaan, myös vaihtelevan väristä, jolloin raitoihin ei tule tarvittavaa terävyyttä... mä olen camouflagen mestari! (ei ollut eka kerta kun vahingossa tulee camo-kuosista puikoilta...)