Wednesday, 28 May 2014

Terry dots - Froteepalloja

After a gloriously warm and sunny week we've experienced a sudden 25 degree drop in temperatures this week. It's cold out there.

I'm still waiting for my knitting mojo to return. Maybe some day. In the meanwhile I made a retro stretch terry tunique with a pocket for myself. It's the same fabric (from Metsola) that I used for my daughter's dress two summers ago. Bright and cheerful.


Miten voikin helteisen ja aurinkoisen viikon jälkeen lämpötila romahtaa 25 astetta yhdessä yössä? Kylmää on ! mutta voi miten ihanaa oli saada nauttia edes hetki lämmöstä. 

Neulonta-mojo antaa edelleen odottaa itseään, onneksi on ompelukone ja saumuri. Ompelin itselleni hetken mielijohteesta joustofroteetunikan. Ompelin samaisesta Metsolan joustofroteesta tyttärelle mekon pari vuotta sitten. Todella laadukasta materiaalia: tyttären mekkoa on nimittäin pidetty ja pesty kymmeniä kertoja, eikä kangas näytä menneen miksikään. Eli jos materiaali onkin aavistuksen tyyriin oloista, niin kyllä se sitten kestääkin priimana.
Ostin muuten lisää pilkullisena ja traktorikuviollisena ja... pitäisi vain leikata kankaat ja ommella lapsille kun inspiraatio seuraavan kerran iskee. 


4 comments:

Nuuskis said...

Hauska tunika! täälläkin on viime aikoina ollut vähän hiljaista neulomisen suhteen. Mutta kai se innostus kohta palaa. Ainahan se on palannut :)

A-L said...

Nuuskis: kiitos. Täällä mennään nyt sillä tasolla että hartiat jämähtävät kokopäiväisestä päätetyöskentelystä kun neulominen ei ole maistunut. Pitää taas kaivaa puikot naftalinista vaikka sitten ihan terveydellisistä syistä: saan neulonnalla pidettyä hartia/niskajumit poissa.

Sigrun said...

Love this :)

A-L said...

sigrun: thanks! me too.