Thursday, 1 May 2014

A spring top - Kevättoppi

I've spent some time sewing, and this is one of the outcomes: a light top with a waterfall collar. Made out of viscose jersey it is very light and fluid. Now all that is missing is the weather to match this top. (might be a bit of a distant dream as we had sleet earlier today...)

Viime aikoina on ollut kiireitä, mutta opiskeluprojektin jäljiltä jäi kuviollista viskoositrikoota sen verran jäljelle, että ompelin tämän keväisen topin itselleni. Ihanan valuva kangas, mutta aika hurjaa tavaraa ommella. Lipsuu jatkuvasti paininjalan alta pois. Kaava jostain viimevuotisesta Burdasta. Enää puuttuu se lämmin ilma jotta tätä pääsisi käyttämään ilman villatakkia ja takkia... aiemmin tänään kun satoi räntää ja rakeita. Hyvää vappua!4 comments:

outi said...

Jotain tuommoista minäkin olen haikaillut, mutta rohkeus tarttua ompelukoneeseen puuttuu. Mukavaa vappua sinne ja lämpimiä kelejä!

A-L said...

outi: lämpöä ja aurinkoa sinne pohjoisempaankin! itelläkin tuo ompelukoneelle pääsy välillä tuntuu todella vaikealta, ja sitten kun vihdoin alkaa ommella tulee aina sellainen tunne et miksen ompele enempää? niin mukavalta se yleensä kuitenkin tuntuu... joten ei kun konetta tulille vaan....

Sigrun said...

This is very nice, hope the right weather will show up soon ;-)

A-L said...

Sigrun: thanks. I hope so too!