Tuesday, 20 May 2014

new beginnings - uusia alkuja

It's +27 celsius in shade. Brilliant!
Other than that - I returned to work from my LOA and I'm constantly facing new things. Interesting.

My knitting mojo has somewhat left me and I still have a couple of projects in pieces as they are awaiting for a finishing fairy to show up. In the meanwhile, I have been sewing . This little blouse is my latest creation. The pattern is from Burda 7/ 2011. I modified the actual pattern a bit to make it symmetrical. I like the pattern so much that I've already cut the second little blouse. It's just the thing for a summery day at the office.Ihanaa . Lämmintä! Eilen mittari oli käväissyt kolmessakympissä ja tänäänkin lämpöä on riittänyt yli 27 asteetta. Kesä tulikin sitten kertarysäyksellä.  
Tosin olen juuri palannut töihin ja orientoitunut uusiin haasteisiin hyvin ilmastoidussa toimistossa, joten liian kuumaa ei ainakaan ole ollut. 
Viime aikoina neulomismojo on lähtenyt jonnekin muille maille vierahille ja kun sitä päättelykeijuakaan ei ole näkynyt niin neulonta on melkoisen status quo. Olen sentään ommellut pikkupuseron ohuesta puuvillabatistista, joka on Eurokankaan kesävalikoimasta. Kaava löytyi muutaman kesän takaisesta Burdasta (7/2011). Modasin kaavaa hieman, jotta sain siitä symmetrisen, mutta muuten loisto kaava ihan sellaisenaan. Olen jo leikannut toisenkin pikkupuseron samalla kaavalla. Malli on mukava, ilmava ja tarpeeksi siisti toimistoon , varsinkin kun päällä usein on neuletakki tai jakku. Oikein hyvä kaava. Reunukset tähän ompelin Marimekon viskoositrikoosta.
The plants that I sowed from the seed some six weeks ago are getting big and strong. Ready to be planted outside. I guess that's what I'll be doing this coming weekend.

Kuutisen viikkoa sitten kylvetyt siemenet ovat kasvaneet vahvoiksi taimiksi (samettikukka on jopa intoutunut kukkimaan istutusruukussaan!) joten taidan tulevana viikonloppuna istuttaa ne paikoilleen kukkapenkkiin.

2 comments:

Sigrun said...

Very nice, like the bias tape :)

A-L said...

Sigrun: Thanks. I think it's a brilliantly wearable pattern. Looks so different depending on the fabric.