Sunday, 17 February 2013

Sneeze! - Atshii!

It's been very quiet here in my blog for the last two weeks due to all sneezing, coughing and fever going on in our home. All of us have been struggling with influenza and it has not been a walk in the park... anyhow - the worst seems to be over now and we're slowly getting back to normal rhythm of things...

I've finished all my stripy shawls that I started right in the beginning of this year. I like them all - but maybe least of them, this one:

Pattern: Daybreak by Stephen West
Yarns: Noro silk garden sock and my own handspun (BFL/nylon) in "tapistry" (fibre from wildcraft)
Needles: 4,5mm

Täällä on viimeiset pari viikkoa ollut varsin hiljaista siitä syystä että kotona on yskitty ja niistetty sitäkin ahkerammin. Influenssa A iski kunnolla ja on nyt kaatanut koko perheen, jokaisen vuorollaan sängyn pohjalle kuumetta ja lentsua potemaan. Itse olen tänään kuumeeton , ensimmäistä kertaa neljään päivään. Kyllä tämä tästä siis taas. Lapsillakin alkoi hiihtoloma joten olishan se mukavampi viettää terveenä.
 Olen muuten saanut ne kaikki vuoden alussa aloittamani raitahuivit valmiiksi ja tässä niistä ensimmäinen, eli yksi Ravelryn suosituimmista malleista: Daybreak. Jostain syystä en tästä ihan hirveästi välitä. Onhan se kiva ja omasta langasta ja kaikkea, mutta jotenkin malli on hieman kömpelön tuntuinen yllä. En sitten tiedä minkä takia... Toista kertaa en tätä mallia kuitenkaan tekisi. Sen verran modasin, että tuo keskustan yksivärinen osuus on huivissani jonkinverran mallihuivin ohjetta pienempi ja alareunakin kapeampi. Raitoja sen sijaan on enempi - eli 21 kpl molempia värejä... Raidoitus toimii mielestäni kivasti, mutta tuo huivin muoto... hmm..


2 comments:

Emma said...

Pikaista paranemista kaikille!

Miullakin vähän samoja ajatuksia Daybreakista. Se on ehkä vähän lyhyt korkeuteensa nähden, eli ei kietoudu kaulalle ihan niin hyvin kun haluaisin. Mutta meinasin silti toisen tehdä, tällä kertaa suuuuren! Siun versio on upea :)

A-L said...

Emma: kiitosta vaan:-) Luulen että juuri tuo korkeus vs.leveys on Daybreakissa hiukan epäilyttävä - jos tekisin joskus uuden harkitsisin jotain muuta levennyssysteemiä - jotta sais tarpeeks leveen huivin.