Sunday, 23 August 2015

Liebster award - haaste

Sain Nuuskikselta Liebster award-haasteen. Kiitos siitä. 

Haasteen jujuhan on seuraava:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

 Nuuskikselta sain seuraavat kysymykset. Koitan vastailla parhaani mukaan. 

1. Mistä itse tekemästäsi käsityöstäsi olet ylpein?
Ehkä Sophie's Universe peitosta, joka on suurin koskaan virkkaamani projekti ja täysin itsevärjätyistä langoista toteutettu. Hyvänä kakkosena juuri valmistunut tilkkutäkki ommellen ja käsin tikaten

2. Onko sinulla jokin lempiohje johon huomaat palaavasi aina säännöllisin väliajoin?
Ei oikeastaan, mutta Cookie A.n Wedgen, K. Kapur:in Cladonian ja Stephen Westin  Clockworkin olen  neulonut useamman kerran. Loistavia malleja kaikki. 

3. Paras koulukäsityömuistosi?
jaa'a. Täytyy todeta etten juuri muista koulukässästä paljoakaan, mutta sen sentään että sain neuloa mitä tahdoin yläasteella kun opettaja tajusi millä tasolla olin. Se oli mukava tunne. Neuloin sitten intarsia-villapaidan sukkien lisäksi kun muut taistelivat pipon tai säärystimien kanssa. 

4. Entä huonoin koulukäsityömuistosi?
Se kun opettaja arvosteli kangaspuilla kutomani shaalin värit suunnitteluvaiheessa huonoiksi. Tosin kun shaali oli valmis ja tuli karstaamosta oli opettaja vaihtanut mieltään... silti - tuntui kurjalta kun arvosteltiin niin kovin sanoin, ennenkuin olin edes aloittanut kutomista. 

5. Miksi päätit ryhtyä bloggaamaan?
Se perinteinen syy, taisin olla raskaana tai jotain, vuosi oli 2007. Neuloin paljon ja olin rajun univelan kourissa ollut jo vuodesta 2003 kun esikoiseni syntyi. piti saada jotain mielenkiintoista tehtävää ja olin lukenut muita blogeja ja sitten päätin alkaa kirjoittaa omaa blogia. Bloggaan vieläkin lähinnä itselleni, mutta on aina niin ihanaa kun joku kommentoi jotain. Missään vaiheessa ei blogini ole lähtenyt minkäänlaiseen "lentoon" eli lukijoita on tasaisesti mutta vähän. 

6. Mihin haluaisit seuraavaksi matkustaa?
Voih. vaikka minne! Etelä-Amerikkaan olisi joskus ihana päästä. Sitten haluaisin ehdottomasti käydä uudelleen Irlannissa ja Australiassa. Ausseihin voisin vaikka muuttaa perheen kanssa, jos mahdollisuus tulisi. 

7. Millainen ruuanlaittaja olet?
öh... vaihdetaanko aihetta?  ruuanlaitto ei ikinä ole kiinnostanut tai ollut mielestäni hauskaa. Teen kun on pakko. Mieheni sen sijaan on aivan velho laittamaan ruokaa, mikä on loistojuttu! Saadaan välillä muutakin kuin arkipöperöä:-)


8. Suklaakakku vai juustokakku?
Molemmat! Oikein tahmea mudcake (sellainen vähän kitkerä, oikein tumman suklainen) on ihanaa! mutta toinen ehdoton lemppari on Tyler's Ultimate Cheesecake.  , jota meillä tehdään pari kertaa vuodessa ja se on ihan parasta juustokakkua ikinä!

9. Lempikuukausi?
hmm. vaikea. ehkä heinä-elokuu , koska rakastan lämpöä ja kesää. Toisaalta syys-lokakuutkin on välillä oikein hyviä kuukausia, varsinkin silloin kun on kuulaan kirpeä ja aurinkoinen syysilma ja luonto on upean värinen. (marras-toukokuun voisikin ohittaa pikakelauksella, koska silloin on pimeää ja kylmää. En tykkää yhtään!)

10. Mikä biisi soi juuri nyt päässäsi?
Linkin Parkin joku , soi tuossa aikaisemmin juoksulenkillä mutten muista kappaleen nimeä. Sellainen surumielinen kappale.  

11. Onko sinulla muita harrastuksia kuin käsitöiden tekeminen?
Jep. Pyrin juoksemaan 40-50km / viikko. Rakastan juoksemista. Luen jonkun verran (haluaisin lukea enemmänkin, mutta aika ei riitä) nyt luettavana viime vuoden Finlandia voittaja He eivät tiedä mitä tekevät , ja Seth Grahame-Smith: Abraham Lincoln, Vampire hunter, joka on oikein viihdyttävä kirja:-) 

Hups, miten tähän vierähtikin aikaa. En tälläkertaa välitä tätä eteenpäin, koska kun aloin selata suosikkiblogejani, niissä näytti tämä Liebster-Award kiertäneen jo varsin tehokkaasti . Hilja Design:in Pirjo ei tainnut vielä ollut vastannut, joten sinne samat Nuuskiksen kysymykset jotka itsekin sain!  (ja saattaa hyvin olla että Hilja designillakin on yli 200 seuraajaa, mutten nyt tarkista sitä....)

3 comments:

malin said...

Hauskaa että jaksoit vastata! On aina kiva kuulla vähän enemmän muista bloggaajista :) Ja hei, toi cheescake-resepti vaikuttaa niin hyvältä että pääsee kyllä heti kokeiluun!

A-L said...

malin: no toki tuollaiseen vastata pitää. Ja se juustokakku on oikeasti tajuttoman hyvää - kunhan muistaa jättää vähän "höllyväksi" keskeltä niin fantastista.

Pirjo said...

Kiitos tunnustuksella muistamisesta! :-) Vastailen näihin kysymyksiin omassa blogissa ja lähipäivinä.