Saturday, 4 April 2015

Temptation - Houkutus

I saw a gorgeous crochet blanket in Neulova narttu blog, that keeps getting ever more interesting and tempting. Naturally I didn't fight against the temptation (whats the point anyway?;-) and before I knew it I was hooking away as well.

This is the Sophies Universe blanket CAL that goes on for 20 weeks. (Check it out here) So far the CAL has progressed up to its 12th part. I'm , however, lagging behind as I only began crocheting this a couple of weeks ago...  This is what my blanket looks like:
After part 2 I had a flower circle / Toisen osan jälkeen tuloksena oli kukkaympyrä

Syytän suoralta kädeltä Neulovan nartun Soilea tämänhetkisestä virkkaushuumastani. Näin mm. tämän postauksen, ja pakko oli käydä tsekkaamassa LookWhat I Made blogista mistä on kyse, ja koukkuunhan sitten jäin. 

 After part 3, the circle grew and I chose the colours that remind me of Maroccoan or Mexican tiles/ Kolmannen osan jälkeen ympyrä oli kasvanut reilusti ja valitsemistani väreistä tulee mieleeni marokkolaiset tai ehkä meksikolaiset keramiikkalaatat. Terrakottaa, indigoa, luonnonvalkoista ja oranssinpunaista...
 Part 4 finished and the circle had magically turned into a square. With lovely flowers in each corner. Love. / Osan 4 valmistuttua ympyrä oli muuttunut neliöksi jonka kulmissa kukkivat punaiset ja keltaiset kukat.
 Unblocked, it looks somewhat crooked, but I'm sure that's nothing the wet blocking cannot fix... I adore this pattern!! 
Sileyttämättömänä neliö kupruilee vähän, mutta eiköhän kunnon märkäsileytys tuohonkin tepsi. Tämä on aivan ihana malli!!
 
Kyseessä on Sophie's Universe virkkausprojekti, joka etenee yhden osan kerrallaan aina 20 viikon ajan. Nyt ollaan menossa viikossa 12 mutta itse hyppäsin mukaan vasta kaksi viikkoa sitten, joten jälkijunassa tullaan. Totaalisen innostuneena. Ehkä makein virkkausprojekti jota olen ikuna tehnyt!!

Next: some tulips--- cannot wait.
Seuraavaksi pääsee virkkaamaan tulppaaneja. Sopii hyvin pääsiäiseen .

9 comments:

outi said...

Sinäkin! Minä taistelen vielä vastaan, mutta virkkuuhommissa kuitenkin.:)

A-L said...

Outi: minäkin. ei kannata kauheasti taistella vastaan. Ihastuttava virkkausprojekti! eli Go For It!

Soile said...

Alkoi välittömästi soimaan päässä: "annoin pikkusormen se vei koko käden." olen vähän miettinyt että mun tekisi mieli tehdä villainen versio tästä täkistä, sen puuvillaisen lisäksi. Että niin pahaksi tämä voi mennä.

Ai niin, pitääpä mennä kattomaan se seuraava vihje, sehän on tänään julkaistu.

A-L said...

Soile: ja mä puolestani mietin että tän jälkeen se puuvillainenkin olisi kiva:-) eli nyt villalangoista kun puuvillaisia ei ollut varastoissa tarpeeksi. Aloitan juuri vasta 6 osiota, joten perästä tullaa... (ihania keltaisia tulppaaneja siis virkkailin eilen, nyt olen lähinnä silitellyt peittoa kun se on niin nätti.... voihan addiktio.

Soile said...

Sen verran voin sanoa että tällä hetkellä peiton virkkaaminen on vähän tylsää kun virkataan 163 pylvästä per sivu ja siinäpä ne tapahtumat….vähän kaipaa jo niitä kukkasia ja muita juttuja. Lisäksi peitto kasvaa niin hitaasti kokoa että vähän jänskättää tuleeko tästä mitenkään 180 cm kokoista.

Mulla ois laatikossa iso kasa kasvivärjättyjä, niistä vois tulla aika kiva luonnonvalkoisen/värjäämättömän kanssa.

A-L said...

Soile: voin kuvitella! jo nyt yhdellä kerroksella on mittaa melkoisesti, se ei niinkään haittaa noilla kukkakerroksilla mutta ns. täytekerroksilla on pitkästyminen vaarana...

Nuuskis said...

Oh my god! This blanket looks so gorgeous!! Is it too late to hop on now? :D It's almost finished already! But then again... why not?! I'm always late with everything anyway!

A-L said...

Nuuskis: why not? Of you feel like crocheting just go for it. I think that it is one of the prettiest ctrochet patterns for a blanket that I've ever seen...

Sigrun said...

Ohhh I saw it too on her blog and I think I just have to do it, even though it's late. The more I think of it the more I have to. Is it complex?