Wednesday, 11 December 2013

Everything piling up - Kasojen kerääntymisajot

OK, back again. It's been a crazy few weeks, but I'm still here. Maybe a bit worn out but alive.
It's the darkest time of year (=no natural light, which drives me nuts) so taking proper photos of finished projects is out of question. Instead I have piles of stuff everywhere... How this happens is a mystery to me but let me show you some piles of craft related stuff, and I'll introduce the actual projects, with proper photos, as soon as we get a decent day with enough light...

 Finished knitted items minus all xmas gift-knitting. 
Valmiit neulomukset - miinus joululahjaneulomukset (koska nehän on vielä hyshys) 


 Plant & mushroom dyed yarn, still more to come during wintertime.
Kasvi- ja sienivärjättyjä lankoja, ja vielä on kuivattua ja pakastettua materiaalia talvivärjäyksiä varten. 


Some finished sewing projects. 
Ompeluksia, itselle. 


Some reading for my BA dissertation.
Kanditutkielmaluettavaa. Nätti pino näitäkin. 


 ...and some xmas-red WIP knitting.
Ja joulunpunaista puikoilla useamman projektin verran. Plus tietysti ne keskeneräiset jouluneulomukset... Heippanderi stressiluolasta! Miten asiat aina kasaantuukin niin, että välillä on ihme jos ehtii hengittää. Tai siltä tuntuu. Viimeaikoina mm. opiskeluihin liittyvä harjoittelu, ihan viimepäivinä kaikki opintojen deadlinet ennen joulua (tänään on viimeinen arviointitilaisuus), lasten harrastukset ja niiden esiintymiset, ihan normiarki siihen päälle pyykinpesuineen, ruoanlaittoineen jne. Eikä yhtään auta asiaa, että on pimein aika vuodesta. Onneksi kohta helpottaa!! 
Eli pimeydestä ja yllämainituista syistä johtuen en ole saanut kunnollisia kuvia otettua mistään valmiista neulomuksista tms. mutta kuvasin sitten huvikseni pinot, jotta saatte jonkun käsityksen mitä täällä on puuhattu kaiken pakollisen lisäksi... 
Kunnon esittelyt ja kuvat tulee heti kun saadaan yksikin aurinkoinen/tai tarpeeksi valoisa päivä plakkariin, jotta kuvista saa edes jotain selvää.

6 comments:

Jaana said...

Hurjasti olet ahkeroinut! Onneksi on kohta joulun pyhät niin saa luvan kanssa levähtää:)

A-L said...

Jaana: juu onneksi saa sentään jotain aikaiseksi. Itse en niin tiedä tuosta levähtämisestä kun pitäisi kandityö kirjoittaa joululomalla... noh, ei tarvitse ainakaan hypätä koko ajan yliopistolla. eli vaihtelua sekin:-)

berenike said...

Hang in there, yeah? It'll be over and afterwards you'll be laughing. You got all my sympathies!

and btw, how in the hell did you manage to finish so many projects? Fantastic!

Paula said...

Joo loma alkoi, mutta se kandi... No eihän sitä nyt ihan valmiiksi tarvitse heti saada.
Kovasti kutkuttaa se retale, kun sen missasin koululla. Kehtaisikohan sen ottaa jouluneuleeksi? Odotan vielä kuvat sun versiosta ja päätän sitten.
(tuo robottitarkistaja muuten käskee kirjottaa "Anailu" :D Just maanantaina esittelin sille kuvashowta Scorpionsien tahdeissa.)

iikku said...

On sulla kaikenlaista kyllä valmiina. Rauhallista joulun aikaa kuitenkin kaikesta huolimatta!

A-L said...

Berenike: no idea! because it feels like I've done nothing but writing essays for the last couple of weeks... It's a mystery!

Paula: sain kandin alkuun! koitan saada kuvat retaleesta heti kun on vähän edes valoa. Se on oikeesti sellainen malli, että kannattaa muuttaa hihanaukkojen paikkaa n.8cm ylemmäs jos haluaa joskus nostaa käsiä ilman että koko retale nousee korviin!

Iikku: kiitos! koitetaan rauhoittuakin. kunhan ensin tehdään ne keskeneräiset joulujutut pois alta;-)