Saturday, 18 May 2013

like clockwork - kellopeliä

After a very summery week of digging, sowing, planting and watering my little seedlings and flowerbeds outside, here's something I finished earlier. My second Clockwork scarf.
I made the 1st one a bit over a year ago, but gave it to my mother as she tried it on and said it was lovely, (hope she's been wearing it... as it IS quite lovely...)

Pattern: Clockwork by Stephen West
Yarns: Noro Kyreyon sock and BC Garn Shetland wool
Needles: 4mm

Like the 1st time around - I thoroughly enjoyed this knitting experience. It's almost hypnotic to watch the stripe sequence evolve... Pure knitting joy! Plus that the knitting goes fast and requires a minimum amount of attention - so this is great project to knit while watching telly or listening a lecture.


Ihanan kesäinen viikko takana! Olen möyrinyt tuolla pihalla kädet mullassa ja vaihtanut taimia kaverin kanssa ja kastellut ja ihmetellyt siemenestä kasvattamieni taimien kasvua... eli siis jotain aivan muuta. 
Neulominen pakostakin jää vähän vähemmälle, mutta onneksi(?) on noita aiemmin valmistuneita vielä esiteltäväksi asti. 

Tämähän on jo toinen neulomani Clockwork ja neulominen oli ihan yhtä mukavaa ja rentouttavaa kuin sen ensimmäisenkin kanssa. Täydellistä telkkarineulottavaa (toimii loistavasti myös luennoilla) . Ensimmäisen Clockworkin neuloin reilu vuosi sitten ja äitini sitä sitten ihasteli ja kokeili sillä seurauksella, että annoin huivin hänelle lahjaksi. Toivottavasti on päässyt käyttöön ja ollut mieluinen.

Tämä toinenkin on aikas kiva - mallasin väriyhdistelmää aika kauankin, ennen kuin päädyin tähän lopulliseen ja sopii hyvin tuohon muuhun garderobiin. Josko Clockworkit olisi osaltani nyt tässä. Vaikka vannomaan en mene - on sen verran mukavaa neulottavaa nimittäin.


No comments: