Friday, 31 May 2013

Dreambird

This is once again one of those knits that needed to be knitted.

I wanted to learn the technique of using short rows inside short rows... I also wanted to knit something different. This really was something different from everything else I've ever knitted.
I just loved watching those feathers form on my needles.

Pattern: Dreambird by Nadita
Yarns: Garnstudio DROPS Delight in #10 and Schulana Kid Seta
Needles: 3,25mm
 
I love these knitted wings!  The colour combination is beautiful - the deep petrol shade of blue/green (not to mention how very soft and cuddly the Kid-Seta is...) and against it those feathers that change their colour from deep purple to light mustard and jewel like green.... (more photos? check Ravelry)


Jälleen kerran neulemalli, joka oli vain neulottava. Innostun aina näistä neuleista, jotka ovat 'vähän erilaisia' kuin muut. Tässä tapauksessa huivimalli oli mielenkiintoinen ja isona bonuksena sain opetella itselleni vieraan tekniikan, jossa neulottiin lyhennettyjä kerroksia sisäkkäin ja limittäin. Näin voisi neuloa ihan mitä vain kuvioita. Ihan mahtavaa! Kun vielä lankavalinnat tuntuivat osuneen nappiin, niin nautin kid-setan mahdottomasta pehmeydestä (tämä ei ole mikään kutittava kid mohair!!) ja delightin kauniisti liukuvista väreistä, jotka tulevat hyvin esiin sulissa... Voi miten kiva neuleprojekti!(lisää kuvia Ravelryssä)

8 comments:

Jaana said...

Mielettömän upea, värit ja kaikki!

Jaana said...
This comment has been removed by the author.
Lankakeiju said...

Kaunis huivi!

Zelda said...

Miten näyttävä huivi tuo onkaan!

A-L said...

Jaana, Lankakeiju & Zelda: kiitoksia! suosittelen ohjetta muillekin. tosin se on saksalaisittain kirjoitettu niin, että pelkällä ohjeen mukana tulevalla numerosivulla tekee enempi kuin itse ohjeella...:-)

Sigrun said...

Wow! This is so nice.

A-L said...

Sigrun: thank you! I think this is one of my favourite knits ever.

ArualMaria said...

Hieno huivi!