Thursday, 20 October 2011

Konnichiwa socks - Sukat

Something that I was supposed to blog about already in July but completely forgot about it. A pair of thick socks, just perfect for this miserable autumn weather. It does not make it any easier that I've woken up 4am this morning. Again. My pregnancy is on the last trimester and it is not easy. I can honestly say that I look forward to giving birth early January. I'm not one of those women who have it easy and all peachy during their pregnancies (and then they spread the word that all women are at their best and most energetic when pregnant. Just shut up - will you. )
Pattern: Konnichiwa by Judy Sumner from Knitted socks East and West
Yarn: Holman Suomenlampaanvilla/ Finnwool with a bit of nylon for strength (15%)
Needles: 3,5mmNämä piti näyttää täällä blogistaniassa jo heinäkuussa (ovat KYH 2011 projektisukat - hmm... vähän on kestänyt...) ihanan paksut, luonnonväriset suomenlampaanvillaset sukat. Täydelliset tähän masentavan pimeään, sateiseen ja tuuliseen (ukkosella kuorrutettuna) syysaamuun.

Ei auta mielialaa lainkaan, että olen herännyt taas neljältä. Raskauden viimeisellä kolmanneksella mannään ja masukki on keksinyt, että neljältä on loistava aika venytellä ja potkia. Reilun tunnin ajan putkeen. Yritä siinä nyt sitten nukkua. Kun vielä lisätään inha iskiaskipu, jonka vuoksi olen sairaslomalla, niin ei - raskaus ei todellakaan ole sitä elämän hohdokkainta aikaa jolloin "kaikki naiset suorastaan säteilee"
(no onneksi tämä ei tullut yllätyksenä - onhan tämä jo meidän neljäs lapsi - mutta tunnustan odottavani synnytystä - niin pääsisi kaikista näistä vaivoista taas eroon... )

On the needles - a black'n'white super simple cowl. This won't take long to finish!
Puikoilla mm. mustavalkoinen tuubihuivi.

1 comment:

Kate said...

Love those socks - they look so warm!