Sunday, 16 October 2011

Feather and fan shawl - Iso pitsineulehuivi

After months of knitting (and not knitting) this shawl - it is finally finished! I love it!
Kuukausien neulomisen (ja neulomatta jättämisen jälkeen) tämä pitsihuivi on vihdoin valmis. Ja että onkin ihana! Tykkään tästä ihan älyttömästi!

Pattern: Feather & Fan Shawl by Eugen Beugler (from The gathering of lace)
Yarn: The yarn Gallery Compass in "old gold" aprox. 250g
Needles: 5mm & crochet hook 4mm
In all honesty it has to be said that I didn't have a blast while knitting this one. It got so boring towards the end - but somehow I managed to envision how the shawl would look when finished - and just sort of knew that it would be worth the effort. And it definitely is!

I love the yarn - compass is a rustic 50% wool/ 50% silk blend and the colour is just - well - me:-) This shawl is the biggest one I've ever knitted and it is so arm and comfy. Yay!

Rehellisyyden nimissä pitää todeta, etten läheskään aina nauttinut tämän neulomisesta. Varsinkin loppua kohden, kun kerroksella oli about 800 silmukkaa, niin meinasi pitkästyminen viedä mukanaan. Kuitenkin jossain takaraivossa naputti tunne, että kannattaa neuloa, koska ensinnäkin lanka oli niin ihanaa hiukan rustiikin oloista 50%silkkiä, 50% villaa ja väri niin omantuntuinen kuin vain voi olla. Lisäksi halusin ison pitsihuivin. Sille nimittäin on takuulla käyttöä. Ja on se hyvä, että jatkoin (ja jaksoin) loppuun saakka.
Huivi on ihana! Lämmin. Upea. Sanokoot muut mitä vaan, mutta olo on kuin lottovoittajalla. Tuntuu ihan nappisuoritukselta. On neulominen sitten ihanaa kun välillä saa näin hienoja kiksejä!!

No comments: