Monday, 9 February 2009

after a hard week - rankan viikon jälkeen

Last week was probably one of the most stressful I've ever experienced. Our youngest daughter (1yr) had her right lung operated on tuesday and I was at the hospital with her until friday when they released her home. Surgery went well and it is hard to believe it was only under a week ago she was in the OR.

Viime viikko oli varmasti yksi rankimmista, mitä olen kokenut. Nuorin tytär (1v) oli keuhkoleikkauksessa tiistaina, ja sen jälkeen viikko perjantaihin asti meni sairaalassa. Piuhat tytössä vähenivät vauhdilla ja toipuminen tapahtui niin nopeasti, että jo perjantaina pääsimme kotiin. Nyt on jo vaikea uskoa, että mitään leikkausta on ollutkaan. (toki arvet ovat mahtavat jne, mutta neiti leikkii normaalisti ja on oma pirteä itsensä)

Then to knitting:
Hat+mittens+scarf set that I've been knitting for a while.
Sitten neulomiseen - valmistunut myssy+lapaset+huivi-setti, jota olen neulonut vaihtelevalla aktiivisuudella vuoden vaihteesta saakka. (ei siis lasketa mukaan lankahamstereihin...)

Patterns: Ganomized hat for me (based on Ganomy by E. Zimmermann) Mitered Mittens also by E. Zimmermann and My so called scarf by Allison Isaacs
Yarn: less than 100g of New Lanark Aran in Natural Black and 200g Araucania Magallanes in #309
Needles: 5mm for hat & mittens , 7mm for scarf

A bit bean-eater, bit rustic, very nice colours - and of course (as always) Zimmermann's designs are a joy to knit (even though I modified them quite a bit this time.) Scarf looks so much more complicated than it is. Very cool.

Hiukan viherpipertäjää ja tosi ihanan värinen setti. Zimmermannin ohjeet on ihan huippuja - vaikkakin modasin niitä tällä kertaa varsin reippaalla kädellä. Huivin mallineule näyttää huomattavasti monimutkaisemmalta kuin mitä se on. Tykkään.

No comments: