Monday, 28 September 2015

busy bee - herhiläisenä

so what's new? so much going on. Almost too much.
There are times when I remember to stop. To breathe. and to take a moment with some craftsy stuff. Which in turn makes me happier and more relaxed version of my busy bee- me...

Flight of Fancy still going on . Here's my "blocking station" that I improvised from a piece of styroform and thin dpns. Worked like magic. (I needed to get 65 motifs to the same size so this was a brilliant invention. for which I totally stole the idea from someone in the Scheepjes CAL group. Very handy!)

So I'm on my way of crocheting the picot border to my 1st FFlight of fancy shawl. (the 2nd is still in pieces. no progress there )

Yep. I try to speed up my blogging cycle somewhat. I have plenty of stuff to show here, so I'll try to be more organized and show you what I'm up to.Mitäs siellä? Täällä vaihteeksi pistetään ihan herhiläisenä menemään arjen kiireissä. Välillä koitan muistaa hidastaa ja hengittää ja pitää ihan tauonkin kaikesta "välttämättömästä" ja joskus jopa onnistunkin. Sitten taas on hetken hieman parempi ja seesteisempi olo. Kun muistaisi että käsityöt tekevät hyvää sielulle ja niitä kannattaa senkin vuoksi tehdä... 

No niin, eli viime aikoina täällä on lähinnä ommeltu, mutta myös virkattu ja vähän jopa neulottukin. iso virkattu shaali on reunusta vaille valmis (kesäversio siis) ja se toinen on vielä palasina pöydällä - mutta kuvassa onkin ihan todella hyvä kapine, nimittäin tuollainen blokkaus/ sileytys kehikko, jonka rakensin styroksin palasta ja ohuista sukkapuikoista. Näin samanmoisen virityksen CALin facebook ryhmässä ja pitihän se kopioida omaan käyttöön. Tulee kuulkaa todella näppärästi kaikista virkatuista kuvioista juuri oikean kokoisia (ja kun niitä on 65/ huivi ja se 2 huivia tekeillä, niin tämä oli ehdottomasti näppärin tapa saada samankokoisia kuvioita aikaiseksi) 

Nyt on sillä lailla että oikeasti yritän päivittää blogia vähän tiheämpään tahtiin. Sillä materiaalia kyllä riittää. En saa millään edes ns. rästejä pois vaikka blogaisin pari viikkoa putkeen, joten taidan unohtaa osan projekteista ja esitellä täällä vain jotkut. Ja jatkossa siis sellainen sujuvampi päivitystahti. Eikös joo?

No comments: