Monday, 14 April 2014

Caught up in the african flower craze - Afrikkalaisten kukkien virkkausinto saapui tännekin

I've resisted the temptation to crochet african flowers for a long time, but could not resist anymore. So here we go...
What's it going to be then? I really don't know. Maybe a cushion cover, or a little lap blanket, or something. Time will tell.


Kauan meni ennenkuin virkkauskuume afrikkalaisten kukkien osalta nousi sellaisiin sfääreihin, että oli pakko tarttua koukkuun. Mutta kertaheitolla hurahdin sitten kunnolla ja kukkasia on syntynyt jo kymmenkunta. Melkoisen addiktoiva malli, sanoisin. Eikä minulla ole edes mitään valmista suunnitelmaa näille, kunhan virkkailen ihan tekemisen riemusta. Saa nähdä tuleeko näistä joku päivä tyynynpäällinen vai jotain ihan muuta...

6 comments:

Jaana said...

Minäkin aion ehdottomasti kokeilla virkata noita joku päivä! Ehkä on suunnitelmakin, ellei se kerkeä muuttua... Kauniit värit noissa sinun kukkasissa:)

outi said...

Nuo ovat kyllä kivoja. Sulla on hyvät värit! Itse tein tuolin päällisen noista; virkkaile menemään ja katso, mitä tulee. Aika jännittävää.;)

berenike said...

Fantastic colours! I loved making those flowers!

Emma said...

Oi oi, herkkuvärit! Miulla ois oikein langat ostettuna kukkapeittoa varten, alottamista vaille valmis projekti :D

iikku said...

Nättejä. Mä oon kanssa joskus ajatellut tehdä, mut nyt on niin monta juttua kesken ettei ehdi. Ihanan värikkäitä nuo sinun kukat.

A-L said...

Jaana: juu anna mennä vaan. tosi kivaa virkattavaa, ja erittäin koukuttavaa.

outi: Kiitos. kaivoin hartaasti marinoituneet seiskaveikat ja nallet lanka-arkun kätköistä. Tähän ne passaa ihan hyvin, tosin jos teen tyynyn, niin vois se pinta pehmeämpikin olla.

berenike: thanks! I have a thing for combining orange and pink. It looks delicious!

Emma: aloita nyt vaan, eikös sulla hetki ole vielä aikaa "odotella", ja odottavan aika voi käydä pitkäksi, joten siitä vaan mukavan odotusprojektin kimppuun;-)

iikku: kiitos. en mäkään oikeasti ehtis. tuli vaan yhtäkkiä viime perjantaina olo et nyt mä alan virkata... ja sillä tiellä nyt ollaan. Noit kukkasii on ihana virkkailla. Sellainen "ain laulain työtäs tee"- meininki. Hymyilyttää oikein:-)