Friday, 26 October 2012

Little giraffe - Pikkukirahvi

We have snow!  Cannot believe that really, but it is true...
I've been cooking more mushrooms today for dyebath - It felt quite extreme in this weather. Snow on the ground and I'm standing there next to my kettle. Sweet.

 But first here's a little longsleeved shirt I made for the little man. The fabric is from Marimekko factory outlet (I bought a huge sack =4kg! of the stripy Marimekko jersey pieces last summer) and the giraffe is added by applique. 

Heissan - siellähän on lunta maassa! Olen tänään taas ketellyt sieniä tuolla pakkasessa. Hiukan on naurattanut kuinka extremeksi homma menee, kun maassa on lunta ja pakkanen paukkuu, mutta niin kivaa hommaa tuo sienivärjäys on että pakko käyttää kaikki kerätyt sienet nyt ennen kuin pakkaset tästä vielä yltyy. 

On täällä ommeltukin. Ostin kesällä säkillisen raitatrikoon paloja (vaivaset 4kg epämääräisiä paloja säkissä...!!) Marimekon tehtaanmyymälästä Hertsikasta ja olen niistä tässä pikkuhiljaa ommellut lähinnä ruokalappuja pikkumiehelle mutta tein myös tällaisen kirahvipaidan. Kirahvi on aplikoitu viskoositrikoosta.

No comments: